Frigörande Samtal

KÖP DITT SAMTAL HÄR 

Vägledningen handlar om att ge dig förutsättningarna till att du ska kunna välja, den väg som ger dig möjligheten att utvecklas i yrkeslivet och vardagslivet. Eftersom samtalen utgår från dina personliga behov kommer du få resultat inom just det du vill ha vägledning inom, som kan vara allt från psykisk ohälsa, fysiska besvär till att få större förståelse för vem du är och vad som är möjligt i ditt liv.


Men generellt vad alla samtal bidrar med är:


  • Frigör begränsande tankar och känslor
  • Förebygger och dämpar stress
  • Förbättrar kommunikation
  • Ökar självkänslan
  • Ökar självkännedom
  • Ökar flödet
  • Ökar närvaron i “nu-et”
  • Identifierar dina omedvetna val så du kan välja annorlunda och få annorlunda resultat

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Deltagare
Order summary

Frigörande Samtal

SEK 2000
Totalt att betala SEK 2000

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Carin

 

 

 

 

 

Carin Johansson Sundell

Hon hjälper och vägleder på ett kärleksfullt och tryggt sätt och gör det lätt att hitta den förändring som behövs. Jag rekommenderar Marika av hela mitt hjärta.




Yvonne Bergkvist

Marika är en oerhört kompetent person att vägleda Dig in till kärleken i Dig. Hon strålar av det Sanna Ljuset och av Glädje och delar med sig av den Ovillkorliga Kärleken till alla hon möter.



Leo






Leo Göransson

Marika skapar utrymme att Vara i, där jag känner mig Fullkomligt Hållen, så Villkorslöst Älskad och Innerligt Sedd. I Närvaron av Marika känner jag mig Trygg att visa de delar av mig som behöver Mer Kärlek. Delar som Jag sedan känner mig Trygg att Älska och Visa för Världen



Pernilla

 

 

 

 

 

Pernilla Lyrhem

Marika har hjälpt mig att bli mer sann mot mig själv och våga öppna upp hjärtat så jag kan leva mer inifrån. Marika är en fantastisk person som hjälpt mig att hitta precis det just jag behöver för att våga möta min inre oro och i och med det leva mer från hjärtat. Innan har oron begränsat mig på många sätt i livet!